reklama - zainteresowany?

Jakość w gastronomii - Onepress

Jakość w gastronomii
ebook
Autor: Marcin Bill
ISBN: 978-83-8221-286-0
stron: 36, Format: ebook
Data wydania: 2020-06-01
Księgarnia: Onepress

Cena książki: 1,72 zł (poprzednio: 2,00 zł)
Oszczędzasz: 14% (-0,28 zł)

Dodaj do koszyka Jakość w gastronomii

Tagi: Kompetencje osobiste | Obsługa klienta

Jakość w gastronomii odgrywa istotną rolę. Chcemy zjeść dobrze i smacznie ale mało kto pamięta, że restauracja czy kebab muszą również wdrażać systemy zarządzania jakością, które niewiele mają wspólnego z przygotowaniem jedzenia w domu. To systematyczne, oparte na wiedzy naukowej działania, w wyniku których nasz burger jest nie tylko smaczny i bezpieczny dla naszego podniebienia ale także spełnia wszystkie wymagane prawem normy.

Dodaj do koszyka Jakość w gastronomii

 

Osoby które kupowały "Jakość w gastronomii", wybierały także:

  • Biologika Sukcesji Pokoleniowej. Sezon 3. Konflikty na terytorium
  • Biologika Sukcesji Pokoleniowej. Sezon 2. Za
  • Biologika Sukcesji Pokoleniowej. Sezon I.
  • Psychologia szefa 1. Szef to zaw
  • Mapa Agile & Scrum. Jak si

Dodaj do koszyka Jakość w gastronomii

Spis treści

Dodaj do koszyka Jakość w gastronomii

Code, Publish & WebDesing by CATALIST.com.pl



(c) 2005-2025 CATALIST agencja interaktywna, znaki firmowe należą do wydawnictwa Helion S.A.