Jakość w gastronomii - Onepress

ebook
Autor: Marcin BillISBN: 978-83-8221-286-0
stron: 36, Format: ebook
Data wydania: 2020-06-01
Księgarnia: Onepress
Cena książki: 1,72 zł (poprzednio: 2,00 zł)
Oszczędzasz: 14% (-0,28 zł)
Jakość w gastronomii odgrywa istotną rolę. Chcemy zjeść dobrze i smacznie ale mało kto pamięta, że restauracja czy kebab muszą również wdrażać systemy zarządzania jakością, które niewiele mają wspólnego z przygotowaniem jedzenia w domu. To systematyczne, oparte na wiedzy naukowej działania, w wyniku których nasz burger jest nie tylko smaczny i bezpieczny dla naszego podniebienia ale także spełnia wszystkie wymagane prawem normy.
Osoby które kupowały "Jakość w gastronomii", wybierały także:
- Biologika Sukcesji Pokoleniowej. Sezon 3. Konflikty na terytorium 124,17 zł, (14,90 zł -88%)
- Biologika Sukcesji Pokoleniowej. Sezon 2. Za 124,17 zł, (14,90 zł -88%)
- Biologika Sukcesji Pokoleniowej. Sezon I. 124,17 zł, (14,90 zł -88%)
- Psychologia szefa 1. Szef to zaw 93,13 zł, (14,90 zł -84%)
- Mapa Agile & Scrum. Jak si 58,64 zł, (12,90 zł -78%)