Własna kawiarnia. Marzenie czy udręka? - Onepress

ISBN: 978-8-3942-5990-7
Format: ebook
Data wydania: 2015-08-17
Księgarnia: Onepress
Cena książki: 10,80 zł (poprzednio: 12,71 zł)
Oszczędzasz: 15% (-1,91 zł)
Z książki „ Własna kawiarnia - marzenie czy udręka ?” autorstwa Michała Heller twórcy sieci kawiarni Take Away Coffee dowiesz się wszystkiego co jest potrzebne do sprawnego założenia kawiarni , wyboru dostawców , znalezienia idealnego lokalu , negocjacji dobrej umowy najmu , podjęcia ciekawych działań marketingowych które wyróżnią twój lokal na tle konkurencji. Do książki dołączony jest pełen wzór dokumentacji HACCP - która potrzebna jest do odbioru lokalu przez SANEPID. W prosty i czytelny sposób wypiszesz dokumentację uzupełniając tylko dane swojej firmy i produkty przez ciebie oferowane , oszczędzając przy tym setki złotych. W książce poruszane zostały tematy również właściwego sporządzenia menu jak i koszt produkcji wielu popularnych kaw. Dzięki czemu będziesz wiedział już na starcie ile kosztuje wyprodukowanie przez ciebie jednego LATTE. Książka ta jest pozycją obowiązkową dla osób które marzą o otwarciu własnej kawiarni bądź posiadają już swoją kawiarnie i ze chcą skonfrontować swoje doświadczenia z moją wiedzą.
Osoby które kupowały "Własna kawiarnia. Marzenie czy udręka?", wybierały także:
- Mapa Agile & Scrum. Jak si 58,64 zł, (12,90 zł -78%)
- My 49,62 zł, (12,90 zł -74%)
- Błękitny umysł. Myśl na odwrót, działaj na opak, poznaj nieznane! 47,78 zł, (12,90 zł -73%)
- Koncepcja Alter Ego. W poszukiwaniu prawdziwego "ja" 47,78 zł, (12,90 zł -73%)
- Projekt Feniks. Powieść o IT, modelu DevOps i o tym, jak pomóc firmie w odniesieniu sukcesu 47,78 zł, (12,90 zł -73%)
Spis treści
Własna kawiarnia. Marzenie czy udręka? eBook -- spis treści
- Okładka
- Strona redakcyjna
- Własna kawiarnia, marzenie czy udręka?
- Historia kawy
- Kawa
- Kawa w Polsce
- Rzeczy, o które może zapytać cię klient z ciekawości
- Kawowe mity
- Espresso kilka faktów
- Po co mi kawiarnia?
- Lokalizacja
- Sprzęt
- Sanepid
- Szkolenie
- Towar
- Ile zarabiam na każdym sprzedanym latte?
- Kasa fiskalna, kiedy jest potrzebna...
- Przykładowe menu i sposób przygotowywania produktów
- Jak przyrządzić espresso
- Jak spienić mleko
- Marketing
- Opis działania systemu zakupów grupowych
- Wzór dokumentacji HACCP