reklama - zainteresowany?

Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej - Onepress

Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej
ebook
Autor: Jacek Czauderna
ISBN: 978-83-8159-936-8
stron: 163, Format: ebook
Data wydania: 2020-11-12
Księgarnia: Onepress

Cena książki: 33,92 zł (poprzednio: 39,44 zł)
Oszczędzasz: 14% (-5,52 zł)

Dodaj do koszyka Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

Tagi: Kompetencje osobiste | Marketing | Obsługa klienta

Jacek Czauderna - twórca i właściciel marki oraz sieci lokali The Legendary Jacks Bar & Restaurant. Związany z gastronomią od trzydziestu lat - doskonale zna i rozumie mechanizmy jej działania. Swoją praktyczną wiedzą dzieli się m.in. jako trener i doradca biznesowy. To prezes i założyciel Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej oraz Akademii Praktyk Gastronomicznych i Hotelarskich. Jest także oficjalnym dystrybutorem kawy Jacobs i Piazza D'Oro oraz herbat Pickwick. Absolwent Wydziału Prawa i Administracji UJ, a także MBA University of Bradford, London Management School.

"Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej" to lektura obowiązkowa dla wszystkich, którzy chcą prowadzić rentowny biznes w sektorze HORECA. Autor bezkompromisowo obala mity, podważa utarte schematy i pokazuje, jak zarobić przyzwoite pieniądze na gastronomii. Bazując na własnych doświadczeniach, przestrzega przed zaniedbaniami, które prowadzą do upadku. Daje jednocześnie liczne wskazówki, jak optymalizować, zarządzać, planować. To poradnik drogowskaz napisany przez człowieka sukcesu - twórcę marki i sieci lokali.

Ufam, że lektura podręcznika wesprze Was w podejmowaniu życiowych decyzji. Warto poświęcić jej czas. - Jarek Uściński, prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni

Uważam, że każdy, kto przeczyta, zacznie inaczej patrzeć na swój gastro biznes. Gwarantuję. - Jarek Walczyk, prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni

Autor merytorycznie pokazuje blaski i mroki prowadzenia biznesu gastronomicznego. Idealna pozycja dla tych, którym marzy się własna działalność kulinarna. - Jan Kuroń, kucharz, znany m.in. z autorskiego cyklu "Jasiek zna się", DDTVN

Dodaj do koszyka Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

 

Osoby które kupowały "Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej", wybierały także:

  • Mapa Agile & Scrum. Jak si
  • Korzystna transakcja. Strategie i taktyki skutecznego negocjatora
  • Szef, który myÅ›li, bo warto i siÄ™ opÅ‚aca
  • Elastyczne nawyki. Jak kszta
  • My

Dodaj do koszyka Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

Spis treści

Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej eBook -- spis treści

Dodaj do koszyka Otworzyłem lokal. Pomocne historie z praktyki gastronomicznej

Code, Publish & WebDesing by CATALIST.com.pl



(c) 2005-2024 CATALIST agencja interaktywna, znaki firmowe należą do wydawnictwa Helion S.A.